Sa fie schimbare! Dar care sa fie oare?


Sa fie schimbare! Dar care sa fie oare?
©  | Dreamstime Stock Photos
Vine o zi in viata unui om cand se simte nevoia unei schimbari. Si cand toate astrele s-au aliniat pentru schimbare, ar fi culmea sa te impotrivesti chiar tu Universului :)

La Social Media Summit, prima conferinta din 2016 la care am participat, am aflat ca suntem in anul in care in social media si online se trece la un nou nivel. Ca sa-l citez pe Mugur Patrascu, cuvantul cheie al anului 2016 este profesionalizare. Si daca Social Media se schimba iar Facebook-ul de-acum nu mai seamana cu cel din urma cu cativa ani, a sosit momentul schimbarii.
The making of
A propos de FB, ma tot someaza ca nu mi-am mai schimbat fotografia de profil din... 2007 :) Pai da, ca un taur conservator ce ma gasesc, nu stau sa-mi schimb poza in fiecare zi. Dar daca tot este anotimul schimbarilor, am zis sa fie vorba despre schimbari profesioniste :)

Pe Catalin Corneanu l-am cunoscut la un atelier de fotografie in Craiova si l-am reintalnit la Business Networking Event la Ramada. Cum deja ne cunosteam si aveam 2 minute la dispozitie ca sa discutam, i-am spus despre Asociatia Bloggerilor Olteni si despre faptul ca putem colabora, facand un parteneriat prin care sa punem la bataie ce stim fiecare.

El stie sa faca fotografii intr-o modalitate profesionista si despre acest lucru ar trebui sa afle cat mai multi craiovenii. Bloggerii stiu sa scrie pe bloguri si sa-i informeze cititorii cu informatii din Craiova si nu numai. Ei bine, nevoia noastra de a avea niste fotografii profi s-a intalnit cu maiestria lui Catalin si astfel o parte din blogosfera craioveana s-a prezentat la studioul foto pentru un shooting relaxat.

Mi-am adus aminte ca am mai fost mai demult pe post de fotomodel, cand am candidat in 2008 pentru Primaria Craiova. Fotograful de atunci cred ca era obisnuit cu vedetele, pentru ca ne vorbea permanent si la un moment dat mi-a zis sa zambesc mai mult. Mi-am dat eu silinta dar a insistat "sa zambesc cu ochii" :) Nu prea stiam eu cum se face asta, dar pana la urma cica am reusit ceva :)

Ca sa zambiti si voi aveti cateva imagini de la The Making of dar ma intereseaza mai ales pe care dintre fotografiile urmatoare s-o aleg pentru profil.

Daniel 1
1
Daniel 2
2
Daniel 3
3
Daniel 4
4
Daniel 5
5
Ei, ce ziceti? Fotografiile sunt numerotate in ordine cronologica si ca sa nu fie greu de facut o singura alegere, va dau 2 sanse :)

Vreau sa aleg 1 poza pentru profilul de Facebook si 1 poza pentru blog/site. A propos de schimbari, in curand si blogul va trece pe domeniu propriu, dar pana atunci astept parerile voastre fotografice :)

Spor!

Etichete: , , , ,