Saptamana Ungariei la Europa Season

Eszter Karasszon (violoncel) si Imre Dáni (pian)
Am fost aseara la recitalul neconventional sustinut de Eszter Karasszon (violoncel) si Imre Dáni (pian), studenti la Academia de Muzica Liszt Ferenc din Budapesta.

V-am spus deja ca sunt indragostit de violoncel iar echipa maghiara fiind una bine sudata (canta impreuna de 8 ani), ne-a facut seara mai frumoasa la Muzeul de Arta Craiova, dupa o zi mohorata si ploioasa.Dupa ce au raspuns cu naturalete intrebarilor adresate de Claudia Gorun si de cei prezenti, Eszter si Imre au incheiat recitalul neconventional cu o piesa scrisa de profesorul lor.Am facut si traditionala fotografie de grup cu blogosfera prezenta la eveniment si-am incheiat seara inseninati.
fotografie de grup cu blogosfera
Saptamana Ungariei la Europa Season continua azi cu intalnirea melomanilor cu András Csonka de la Academia de Muzică „Franz Liszt”din Budapesta, manager cultural si reprezentant al unor agenţii de impresariat artistic din Ungaria.

Joi, “Muzicienii unguri se prezintă” se prezinta in cadrul unul dialog deschis cu iubitorii muzicii in Sala Filip Lazar a Filarmonicii Oltenia. Dirijorul Ádám Medveczky si pianistul Tamás Érdi vor fi protagonistii concertului de Vineri.

Vineri, cei doi ne vor bucura alaturi de Filarmonica Oltenia Craiova cu urmatoarele piese:
Toate evenimentele au loc la ora 19:00, pana atunci insa va las cu imagini de la recitalul neconventional.

Spor incantator!

Etichete: , , , ,