Check-in, ce dor, ce jale - 2 fire 2 paie

Check-in, ce dor, ce jale - 2 fire 2 paie
Asa cum v-am recomandat si voua, am dat check-in la Taifasurile cu 2 fire 2 paie

Daca in mod normal la astfel de evenimente este un dialog in cuvinte intre invitati si public, de data asta dialogul a fost in cuvinte cantate, pe fonduri muzicale asigurate cu instrumente de suflat, vioara, chitara si dramba la final.Folclor sfasietor


Cei doi firisti paisti artisti au inceput dialogul cu melodii din sfera "folclor sfasietor"pentru ca la final sa iasa din padurea verde si deasasi sa mearga spre vremurile noastre, spre incantarea publicului ;) 
public incantatOdata inceputa incursiunea in public si-au cerut mai intai iertare,pentru ca mai apoi sa faca trecerea la cantece mai vesele pentru sinucigasi in serie.Chiar daca au mai plecat 2-3 persoane din public (s-a dovedit ulterior ca plecasera la bar sau la toaleta, pentru ca s-au intors), cei 2 artisti au continuat pe coarda sensibila la umor a celor prezenti.
public in gradina la Facebar

2 fires 2 pay


Nici repertoriul international n-a fost uitat, abordarile fiind in limba rusatrecand apoi spre "engleza".Vazand ca publicul si organizatorii sunt incantati peste masura, 2 fire 2 paie a continuat cu 2 scurte incursiuni la dramba. Un ioi de inceput, apoi un Keep going ioi la final :)Sergiu Corbu Boldor si Igor Antoniuc


Spuneam ca Sergiu Corbu Boldor si Igor Antoniuc ne-au incantat la mai multe instrumente si bine au facut :)
Sergiu Corbu Boldor si Igor AntoniucAu avut si o melodie cu refrenul Noi toti mergem pe cutite si chiar asa a fost.Concertul fiind in gradina la Facebar, a fost o arma cu 2 taisuri. Foarte fain in aer liber si apreciat de fumatori dar la limita avand in vedere vremea schimbatoare.

Exact cand au terminat de cantat s-a pus si ploaia :) Nu stiu daca melodia cu versuri de "dilidong" a invocat ploaia,dar mine m-au uns la suflet, dupa cum se vede si din imagine. Si lor le-a placut atmosfera, astfel incat abia astept sa-i revad in Craiova.
incantare naturala
Multumim 2 fire 2 paie, ne-au zis ca inca nu-i gasim pe FB, Youtube sau pe CD-uri dar la cat de talentati sunt nu cred ca mai avem mult de asteptat. Pana atunci va las cu mai multe imagini de la taifasuri.

Spor incantator!

Etichete: , , ,