Simona Halep cu 2 victorii intr-o zi

Simona Halep - 2 victorii intr-o zi
Simona Halep continua seria victoriilor la Montreal, ba chiar le dubleaza intr-o singura zi. Dupa revenirea spectaculoasa in fata Svetlanei Kuznetsova, Simona Halep a invins si alaturi de Monica Niculescu in proba de tenis feminin la dublu. 

Si nu pe oricine, ci pe a doua echipa de dublu a lumii, Kristina Mladenovic/Caroline Garcia, frantuzoaicele ramanand principalele favorite dupa iesirea din competitie a dublului Hingis/Mirza.
victorie in fata favoritelor 2 mondial, Mladenovic/Garcia

Simona Halep revine si castiga


Chiar daca pronosticurile WTA o vedeau pe Kuznetsova castigatoare, prezicerea s-a adeverit doar in primul set cand Simona n-a fost in apele ei. La un moment dat scorul era 4 - 0 pentru Kuznetsova si chiar daca Simona Halep a revenit la 3 - 5 si avea sanse sa ajunga la 4 - 5, rusoaica a incheiat setul cu 6 - 3.
Kuznetsova conduce cu 4 - 0
A urmat o revenire incredibila in setul doi, fiind randul Simonei sa conduca cu 4 - 0. A fost apoi 5 - 1 iar Simona a inchis setul cu 6 - 1.
Simona revine la conducere


Simona Halep de neoprit in decisiv


Setul decisiv a inceput cu incercarea nereusita a Kuznetsovei de a juca spectaculos o minge usoara la 15 - 15. N-a reusit, Simona a luat game-ul si pe urmatoarele 4, astfel incat scorul arata din nou Simona Halep 4 - Svetlana Kuznetsova 0. Ba mai mult, Simona a reusit sa faca 5 - 0.
Simona Halep de neoprit in decisiv
A fost iar 5 - 1 si 6 - 1 pentru jucatoarea noastra, care a castigat dupa doua seturi identice, 6 - 1, 6 - 1.
statisticile meciului



Zambetul Simonei si tricolorul romanesc

zambetul Simonei Halep
Ne-am obisnuit deja cu zambetul Simonei la final de meci si cu tricolorul romanesc in tribune, sper ca aceste bucurii sa continue si dupa semifinale :)
suporteri romani fericiti

Simona Halep - Angelique Kerber in semifinale


In semifinale pronosticurile WTA o dau iar pe Kerber castigatoare, sa speram ca se vor insela in continuare :)

Semifinale Halep - Kerber este pe Dolce Sport 2 de la ora 20:00. Hai Simona!

Victorie si la dublu, cu a doua echipa din lume


Simona a revenit pe teren la aproximativ o ora dupa victoria impotriva Kuznetsovei. Imi dorisem un meci de dublu Halep/Niculescu vs. Mladenovic/Garcia pentru ca imi place cum joaca Kiki Mladenovic si ma gandeam ca daca tot vor lua bataie, fetele noastre sa fie invinse de a doua echipa de dublu din tenisul feminin.

Dar surpriza, dupa eliminarea favoritelor Hingis/Mirza, Simona si Monica le-au eliminat si pe favoritele numarul 2. N-a fost un meci usor, ba dimpotriva, dar sa nu anticipam.

Revenire de la 1 - 3


In primul set romancele au inceput bine, a fost 1 - 1 apoi frantuzoaicele s-au distanta la 3 - 1.
frantuzoaicele s-au distanta la 3 - 1
A urmat inca o revenire, scorul ajungand la 4 - 3 pentru fetele noastre,
4 - 3 pentru fetele noastre
care apoi au incheiat setul cu 6 - 4.
6 - 4 pentru romance in primul set
Dupa asa o pozna, frantuzoaicele s-au suparat si au luat setul 2 cu 6 - 3, trimitand meciul in super tiebreak.

Revenire finala in Super Tie-Break


Super Tie-Break-ul (primul care ajunge la 10) a fost echilibrat pana la scorul de 3 - 3. Apoi frantuzoaicele s-au dus la 7 - 4 pentru ca in final Simona Halep si Monica Niculescu sa aiba o ultima revenire si sa invinga cu 10 - 8.
Victorie Simona Halep si Monica Niculescu
A fost o nebunie de meci, cu intoarceri de scor si cu situatii imprevizibile, cu multe mingi pe linie si cu faze spectacualoase.
statistici meci de dublu
Cu atat mai mult fetele noastre au fost mai merituase, cu cat clasamentul, norocul si toate pronosticurile le dadeau invingatoare pe frantuzoaice.

Daca in predcedentul meci de dublu Monica Niculescu a fost vioara intai, de data asta Simona a fost determinanta in obtinerea victoriei. Dupa 2 victorii intr-o zi, la simplu si la dublu, urmeaza doua semifinale la Montreal in care Simona va fi prezenta pe teren.

Asa da! Dupa 4 romance in sferturi la Madrid, urmeaza 3 romance in 2 semifinale la Montreal.

Spor in continuare spre finale!

Etichete: , , , , ,