Iures la Craiova cu Vanilla Skype

Iures la Craiova cu Vanilla Skype
Daca stiti expresia "am facut iures", sa stiti ca o sa fie ceva iures la Craiova odata cu venirea lui Marcel Iures cu Vanilla Skype.

Am aflat despre isprava de la stimabilul Chinezu care vazand Craiova pe traseul piesei Vanilla Skype m-a taguit corespunzator.

Iures la Craiova. Marcel Iures


Pai despre ce vorbim noi aici dom'le? Marcel Iures a mai jucat la Craiova, de ce sa fie acum mai mult iures ca alta data?

Pentru ca este o piesa de teatru mai altfel, o piesa in care se face casting pentru spectatori. Dar sa nu anticipam :) 

Iar daca titlul Vanilla Skype vi se pare cunoscut, sa stiti ca n-are nicio legatura cu filmul Vanilla Sky in care joaca Tom Cruise, Penelope Cruz si Cameron Diaz.

Vanilla Skype - un pic mai altfel


Cand am zis ca este o piesa de teatru mai altfel m-am referit la mai multe aspecte. In primul rand, pentru aceasta piesa au fost alesi mai intai actorii (Marcel Iures, Andi Vasluianu, Medeea Marinescu, Marius Manole, Vlad Zamfirescu, Alexandru Ion, Mircea Postelnicu si Vladimir Purdel) apoi au aparut personajele si textele.

Un alt aspect diferit este ca spectacolul se joaca in doar 5 orase din tara in perioada 2 - 10 Septembrie, cate 2 reprezentatii in Ploiesti, Craiova, Piatra Neamt, Bacau si Iasi.

Dar ceea ce este cu totul si cu totul inedit este faptul ca spectatorii se pot inscrie la un casting online sustinut pe Skype cu... Marcel Iures.

Casting pentru spectatori


Pentru a beneficia de cele mai bune locuri din sala trebuie sa te inscrii la un casting care va fi sustinut pe Skype (contul Vanilla Skype Teatru) de marele actor roman Marcel Iures. 

Castingul va contine un set de intrebari elementare menite sa stabileasca daca participantii merita cu adevarat cele mai bune locuri din sala.

Cum participi la casting online?


Este foarte simplu, trebuie sa respecti urmatorii pasi:
Poti intra pe Skype la casting intre orele 12:00 si 19:00 in datele:

Programul reprezentatiilor Vanilla Skype


Biletele s-au pus deja in vanzare iar zilele si orasele turneului Vanilla Skype sunt urmatoarele:
Daca aveti prieteni iubitori de teatru nu ezitati sa-i informati cu ajutorul evenimentului Facebook Vanila Skype la Craiova.

Spor incantator!

Etichete: , , , ,