Barbierit tonifiant cu Aloe Shave

Barbierit tonifiant cu Aloe Shave pe baza de Aloe Vera
Pentru ca pana acum nu aveam o crema de ras pe baza de Aloe Vera, ajutam putinele creme care contineau Aloe Vera cu un sapun de fata pe baza de Aloe Vera. 

Am explicat procedeul prin 2010, pe principiul Aloe Barbadensis pentru barba deasa.

Pregatire inainte de barbierit


Cremele de ras care contineau cat de cat Aloe Vera aveau atat de putina (saraca Aloe Vera era printre ultimele ingrediente) incat adaosul de sapun lichid cu Aloe Vera de dinainte de barbierit ajuta sa-ti luminezi fata.
sapun lichid pe baza de Aloe Vera
Dupa cum se vede, in cel mai fericit caz de pana acum am gasit (mi-a adus fina mea tocmai din Canada) o crema de ras cu Aloe Vera pe locul 2 la ingrediente, adica era mai multa apa decat Aloe Vera.
Aloe Vera printre ingrediente

Crema de ras pe baza de Aloe Vera


In sfarsit cei de la Forever s-au gandit sa scoata pe piata o crema de ras pe baza de Aloe Vera. Spre deosebire de cremele "cu Aloe Vera" care aveau Aloe Vera pitulata printre multe altele, la Aloe Shave ingredientul majoritar este Aloe Vera.
Aloe Shave - crema de ras pe baza de Aloe Vera
Asta inseamna o piele mai hidratata, mai tonifiata si mai catifelata dupa barbierit. Daca nu ma credeti, va rog sa cititi in link-ul de mai sus despre rolul ingredientelor care catifeleaza pielea.

A propos de catifelare, sa nu va mirati daca si doamnele si domnisoarele se vor bucura de Aloe Shave.

After-shave pe baza de Aloe Vera


Daca ne-am bazat pe Aloe Vera atat la pregatire cat si la barbierit, ar fi pacat sa nu apelam la un after-shave pe baza de Aloe Vera pentru a desavarsi un barbierit tonifiant.
After-shave pe baza de Aloe Vera
Pe langa faptul ca Aloe Vera este primul ingredient din Gentleman's Pride After Shave, crema are si factor de protectie solara si antioxidanti care protejeaza impotriva iritatiilor si micro-infectiilor.

Spor barbieritor!

Etichete: , , ,