Yoonhee Kim la Filarmonica Oltenia

Yoonhee Kim la Filarmonica Oltenia
Dupa maratonul cultural numit Europa Season am mai interactionat cu Filarmonica in cartier, am fost in vacanta si de-atunci imi cam venise dor de un concert la Filarmonica Oltenia Craiova.

Concertul de Marti 13 Septembrie s-a suprapus cu un eveniment blogosferic cum eram organizator, nu s-ar fi cuvenit sa lipsesc. Miercuri insa n-am mai lipsit de la Filarmonica si bine am facut.

Yoonhee Kim la Filarmonica Oltenia


Nu e prima data cand particip la concerte organizate de Asociatia Interculturala Romano-Coreeana la Filarmonica Oltenia. Concertul de aseara a fost insa cu totul deosebit deoarece violonista Yoonhee Kim este cu adevarat speciala.
Yoonhee Kim

Cine este Yoonhee Kim?


A inceput sa studieze vioara la varsta de 3 ani iar cand avea 4 ani a fost admisa la Universitatea de Muzica din Viena, fiind cel mai tanar student din istoria prestigioasei institutii.

La 13 ani canta cu Orchestra Simfonica din Trondheim (Norvegia), la 16 ani canta cu Filarmonica din Monte Carlo, adunand pana acum colaborari cu orchestre renumite din intreaga lume:
Nici premiile nu au intarziat sa apara la diverse concursuri internationale:

Alexandru Iosub la Filarmonica Oltenia


Sub conducerea maestrului Alexandru Iosub, Yoonhee Kin ne-a incantat alaturi de Orchestra Simfonica a Filarmonicii Oltenia cu Concertul in Re minor pentru vioara si orchestra, op.47, de Jean Sibelius.



Cantand fara partitura si de o sensibilitate aparte pe scena, Yoonhee Kim a fost o adevarata incantare la Filarmonica Oltenia Craiova.
Alexandru Iosub la Filarmonica Oltenia
Daca ati ratat concertul de ieri, va puteti revansa Vineri la Concertul dedicat Zilei Nationale a Mexicului. Pana atunci va las cu mai multe imagini cu Yoonhee Kim.

Spor incantator!

Etichete: , , ,