Ce ne paste dupa Paste?


Forever Clean 9 - controlul greutatii corporale
Dupa cateva zile in care ne-am "drobat" si alcoolizat (doar (s)nitel, sa ne ia greata de la miel :),  ne reintoarcem la serviciu cu mai multa liniste in suflet, poate, dar si cu cateva kilograme in plus, din pacate.

Daca ati tinut postul n-ar trebui sa fie probleme cu greutatea, dar pentru ceilalti nici macar vreme n-a tinut cu noi. In loc de miscare prin natura, a doua zi de Paste, ploaia ne-a trimis tot la masa plina de bucate, la televizor si la diverse preparate.

Pentru cei carora 48 de zile de post li s-au parut prea mult, ce parere aveti de 9 zile de curatenie in organism? Merg 2 zile de post dupa atata ghiftuiala de Paste si apoi inca 7 zile de mancare echilibrata?

Daca nu toti am tinut postul, macar majoritatea am facut curatenie de Paste in casa. Si daca in casa facem curatenie generala macar de doua ori pe an, de Craciun si de Paste, atunci de ce sa nu facem curatenie si in organism macar o data, daca nu de doua ori pe an?

Ati vazut cate lucruri de aruncat gasiti dupa o curatenie generala? La fel este si in organismul nostru. In decursul unui an acumulam fara sa stim cam 5 kilograme de toxine, tot felul de E-uri si alte chimicale pe care organismul nu le recunoaste, nu reuseste sa le elimine ci doar le stocheaza.

Ganditi-va ca organismul nostru este ca o chiuveta infundata. Chiar daca lasam debitul mai mic la robinet, tot infundata ramane, iar apoi cand revenim la debit normal apa se va revarsa peste chiuveta. Pana nu desfundam chiuveta nu avem sanse sa revenim la debitul normal. La fel este si cu organismul nostru. Oricate cure de slabire am tine, daca nu am eliminat inainte toxinele care blocheaza functionarea normala a corpului nostru, revenim repede la greutatea de dinainte de cura, sau, mai rau, mai luam cateva kilograme dupa revenirea la vechiul program.

Poate va intrebati de unde atatea toxine in organism:
La domnisoare si doamne se mai adauga 1 kilogram suplimentardin chimicalele din cosmetice (rujuri, farduri, fond de ten).

De aceea, pentru ca scaderea in greutate sa fie pe termen lung, primul pas este eliminarea toxinelor care blocheaza functionarea organismului. Iar primul pas al unei cure de detoxifiere este evitarea alimentelor care contin conservanti si alte substante chimice daunatoare organismului.

Programul de detoxifiere in 9 zile Clean 9 ne propune ca in primele 2 zile sa consumam doar produse obtinute din ingrediente naturale si cum acestea nu prea se mai gasesc, le gasim in pachetul de la Clean 9.

Astfel, in primele 2 zile se consuma doar gel de Aloe Vera, Garcinia Plus, Forever Lite Ultra (amestecat cu ceai sau lapte degresat) si polen. Pe toata perioada celor 9 zile se bea multa apa si se recomanda minim 20 de minute de exercitii fizice zilnic.

In urmatoarele 7 zile, pe langa meniul primelor 2 zile se mai adauga un meniu de 600 kilocalorii zilnic, existand o lista de sugestii in brosura atasata Clean 9.

Exemplu:
1 piept de pui + 1 cartof copt + 1 ceasca de legume fierte in aburi + 1 ceasca de salata verde + 1 lingura de sos light + 1 ceasca branza slaba de vaca + 240 g iaurt degresat = 600 kCal

Lista de sugestii este lunga, dar am dat acest exemplu deoarece acesta a fost un meniu de 600 kcal pe care l-am preferat eu in timpul Clean 9.

In afara de cele cateva kilograme date jos (uni 2-3 kg, alti 4-5 kg sau mai multe) principalul scop al programului este detoxifierea organismului si reglarea metabolismului, din acestea rezultand si alte beneficii pentru sanatatea Dvs.

Eu fac curatenie generala cu Clean 9 de doua ori pe an, am tinut Clean 9 deja de 3 ori si sunt foarte multumit de rezultate.

Etichete: , , , , ,