MASA si NASA


Ai "zburat" vreodata direct la serviciu, sarind peste masa de dimineata? DA
Ai zburat vreodata in cosmos? NU

OK, toti ne incadram aici, dar ce treaba are MASA cu NASA?
Ei bine, masa de dimineata are rostul ei si ar trebui sa stiti ca saritul mesei de dimineata creste riscul de obezitate cu 450%.

Asta am priceput, dar unde e NASA? Pai si cosmonautii mananca in spatiu, si nu doar masa de dimineata. Pentru ca nu pot manca sarmale, gratare si alte bunatati, N.A.S.A. a pus la punct un complex de vitamine, minerale, proteine si carbohidrati care furnizeaza organismului:
Produsul este sub forma de pulbere, asemanatoare cu cea de cacao. L-am gasit la Forever, se numeste Forever Lite si este fabricat sub licenta N.A.S.A.

Forever Lite
Nu trebuie sa fim neaparat cosmonauti ca sa-l incercam. Dar daca ei reusesc chiar si in spatiu sa-si hraneasca organismul cu cele necesare, noi de ce sa nu ne hranim asa, macar dimineata? Mai ales ca o masura de Lite poate fi mixata cu 300 de ml de lapte, apa plata, suc de fructe sau ceai. Nu conteaza daca il consumam acasa sau la serviciu, conteaza sa dam organismului combustibil pentru ziua solicitanta care ne asteapta.

Pentru cei cu probleme de greutate, Forever Lite Ultra contine cu 55% mai multe proteine si cu 50% mai putini carbohidrati fata de varianta clasica.
Forever Lite si Forever Lite Ultra se gasesc in doua variante, ciocolata si vanilie si intra in multe programe de nutritie.

Poate nu aveti pretentii spatiale, dar daca va ganditi la spatiul pe care-l ocupa o masura de 25 de grame de Lite, sigur puteti sa-i faceti loc in programul Dvs. matinal. Tot nu sunteti convinsi? Pai daca 1 imagine face cat 1 000 de cuvinte, ce sa va spun mai mult decat cele 4 imagini urmatoare despre Forever Lite Ultra?
informatii nutritivecontinut vitamine si minerale
continut aminoacizicontinut de lipide, carbohidrati si proteine
Vazand imaginile de mai sus puteti intelege cum hranindu-va cu Forever Lite Ultra, cu putin efort si cu kcal la fel de putine este posibil totusi sa va hraniti corect organismul, fara a-l priva de masa de dimineata. Eu oricum savurez masa de dimineata, dar am folosit Forever Lite Ultra Ciocolata in programul de detoxifiere Clean 9 si atunci mi-am dat seama ca la o masa cu Forever Lite Ultra furnizez corpului mai multe minerale si vitamine decat la cele 3 mese normale insumate.

Ziua buna se cunoaste de dimineata!
Pofta buna pentru o zi si mai buna!

Etichete: , , , ,