Ca lupu' (P)


Ca lupu' (P)
Sunt sigur ca nu aveti un scop in viata sa urmariti reclamele de la TV. Dimpotriva, este un bun motiv de schimbat canalele.

Chiar si asa, oricum platiti reclamele si in plus cred ca televiziunile sunt vorbite intre ele astfel incat atunci cand pe un post sunt reclame, peste tot sunt reclame :)

Asta este! Televiziunile comerciale traiesc din publicitate, scumpa de ea, si fiecare secunda conteaza. Conteaza atat de mult, incat calupu' publicitar nu are delimitari vizibile intre reclame.

Publicitatea TV poate fi insa si distractiva si chiar motiv de leapsa.

Azi, inca de dimiNeatza', m-am distrat urmarind un calup publicitar matinal:
Servicii financiare providentiale, urmate imediat de o reclama dulce-laxativa, apoi fara intrerupere telefonie mobila urmata de ciocolata.

N-am mai tinut sirul, deoarece deja incepusem sa fac legaturile intre reclame:
Daca v-ati constipat de la creditul acordat, Dulcolax va ajuta sa intelegeti relaxat, ca noua oferta de telefonie mobila, va indulceste viata si consoarta, mai ceva ca ciocolata :)))

Nu stiu ce posturi TV urmariti, insa sunt sigur ca gasiti si ceva publicitate pe acolo.
Astfel incat, acestea fiind vazute si zise, va provoc la o leapsa.

Leapsa consta in urmarirea unui calup publicitar si apoi realizarea unei postari cat mai legate a reclamelor urmarite, ceva de genul de mai sus. Rugamintea ar fi sa mentionati si postul TV, ca sa recunostem calupu' :)

Leapsa merge natural spre nominalizatii Blog and roll 7, Blog and roll 8 si spre cine mai vrea sa o preia.

Etichete: , , ,