MezE(l)uri toxice

MezE(l)uri toxice
Am vorbit mai demult despre toxicitatea mezelurilor.

Iata ca o atentionare recenta a Directiei Publice de Sanatate Dolj valideaza acele informatii.

Pe eticheta unui mezel sunt înscrise peste 20 de ingrediente, dintre care doar unul singur este carne. Restul sunt fosfaţi, nitriţi, nitraţi şi arome sintetice - aditivi sintetici care rămân în organism chiar şi zece ani după ce au fost consumaţi, pentru că tubul digestiv nu îi poate digera“, susţine dr. Mariana Păsărescu din cadrul Biroului Promovarea Sănătăţii al DSP Dolj.

Tocmai la aceste toxine ma refeream atunci cand spuneam ca organismul nu poate sa le elimine si ca avem nevoie de detoxifiere.

"Beneficiile mezE-urilor" sunt:
In plus, "14 porţii de mezeluri pe lună cresc cu 78% riscul apariţiei unei forme de boală pulmonară obstructivă cronică, o afecţiune foarte gravă". Este alta concluzie a DSP Dolj, articolul complet putand fi gasit aici.

Care sunt cele mai nocive mezeluri din magazine ne spune Dr. Gheorghe Mencinicopschi.

Etichete: , ,