Aloe Ever Shield Deodorant


Tot asa, de dimineata, inainte de a pleca de acasa, multi dintre noi au obiceiul sa se dea cu un deodorant :)

Unii folosesc antiperspirante, dar eu prefer sa las corpul sa transpire, iar deo stickul de la Forever sa-si faca treaba si sa inlature mirosul de transpiratie.

Am scris mai demult despre riscurile antiperspirantelor, mai spun doar ca Aloe Ever Shield Deodorant de la Forever nu pateaza hainele, nu contine aluminiu si zirconiu si tine de 4-5 ori mai mult decat un deo-stick obisnuit.

L-ati incercat?
Pentru preturi si informatii suplimentare puteti rasfoi catalogul produselor Forever.

Update:
Daca esti inscris la Forever beneficiezi de reduceri (intre 15 - 30% pentru comenzi de minim 50 Euro + TVA). Poti insa sa-ti comanzi online produsele si sub limita celor 50 Euro sau fara sa fii inscris la Forever, insa la pret cu amanuntul.

Iata link-ul pentru 1 deo-stick de la Forever: Aloe Ever Shield.

Aveti informatii si ingrediente despre produs, urmati link-ul produsului pe care vreti sa-l testati, adaugati in cos, faceti comanda si apoi completati cu datele personale pentru adresa de destinatie.

Dupa ce testati un produs si va convingeti de calitatea lui, va recomand ca a doua oara sa-l luati cu reducere (numai daca vreti) prin inscriere in cadrul sistemului Forever Living Products.

Va stau la dispozitie cu toate detaliile despre inscriere si avantajele acesteia. Spor!

Etichete: , ,