Forever Aloe MPD 2X Ultra

Forever Aloe MPD - detergent universal de la Forever
Aloe MPD 2X Ultra este un detergent biodegradabil, superconcentrat si non-abraziv de la Forever.

Am cumparat prima data Aloe MPD pentru mama mea care, in fiecare an incepand din luna iunie, isi muta resedinta de vara la tara.

Am cumparat Aloe MPD dupa ce ma inselasem cu un an inainte cand ii cumparasem un detergent care ar fi continut Aloe Vera si avea o reclama cu "efect delicat asupra mainilor". Vazand insa ingredientele m-am convins ca Aloe Vera din acel detergent era doar de reclama ... la fel si efectul delicat ...

Intre timp am aflat ca liderul mondial al produselor pe baza de Aloe Vera, Forever, are un detergent 3 in 1 pe baza de Aloe Vera, care poate fi utilizat atat pentru haine cat si pentru uz universal: vesela, faianta, gresie, obiecte sanitare, aparate electrocasnice, covoare s.a.m.d.

Si pretul a fost un motiv determinant. Aloe MPD este foarte concentrat si se dilueaza cu apa pentru diversele intrebuintari, astfel incat un singur bidon de Aloe MPD ajunge pentru tot sezonul de vara si pentru toate tipurile de spalari.

Nu in ultimul rand faptul ca este biodegradabil m-a determinat sa-l cumpar. Cum la tara nu este canalizare, apa de la vasele spalate se duce direct in gradina, unde taica-meu se mandreste cu rosiile si celelalte legume cultivate. Si de la celelalte tipuri de spalari detergentul ajunge indirect tot in pamant si in panza freatica.

Cum imi doresc sa mancam cat mai natural, am ales Aloe MPD pentru ca nu contine fosfor (fosforul este nociv pentru mediu), iar surfactantii anionici si non-ionici din compozitia sa sunt biodegradabili, reducand astfel impactul asupra mediului si apei.

Revenind la mama mea si la primul motiv pentru care ii cumparasem un detergent, continand gel stabilizat de Aloe Vera, Aloe MPD are o formula non-abraziva,  pentru catifelarea hainelor si protejarea mainilor.

Altfel spus, am reusit sa-i iau un detergent economic, cu multiple intrebuintari, biodegradabil si cu efect delicat asupra mainilor.

Intre timp a aparut Forever Aloe MPD 2X Ultra, formula si mai concentrata, deci si mai economica decat inainte.

Ca sa va dati seama cat de concentrat si economic este Forever Aloe MPD 2X Ultra, iata cum se intrebuinteaza:

Uz universal:
Pentru curatarea aparatelor electrocasnice, podelelor, obiectelor sanitare, gresiei, covoarelor si automobilelor (la interior si exterior) se vor dilua 30 ml produs la 5 l de apa.

Menaj:
Curata foarte eficient, dar este delicat pentru maini! Doar cateva picaturi pe un burete de menaj sunt necesare pentru spalarea vaselor, indepartarea petelor de pe covoare etc.

Deoarece produce o spuma abundenta nu se recomanda pentru masinile automate de spalat vase, dar nici nu este cazul de asa ceva la tara :)

Pentru spalarea hainelor eticheta contine dozari si instructiuni precise de folosire in functie de duritatea apei, gradul de murdarie si incarcarea masinii de spalat.
mod de utilizare Aloe MPD 2x Ultra
Revenind la preturi, daca esti inscris la Forever beneficiezi de reduceri (intre 15 si 30% pentru comenzi de minim 50 Euro + TVA).
Poti insa sa-ti comanzi online produsele si sub limita celor 50 Euro la pret cu amanuntul si fara sa fii inscris.

Iata link-ul pentru 1 bidon de 946 ml de Forever Aloe MPD 2x Ultra

Aveti informatii si ingrediente despre produs, urmati link-ul produsului, adaugati in cos, faceti comanda si apoi completati cu datele personale pentru adresa de destinatie.

Dupa ce testati un produs si va convingeti de calitatea lui, va recomand ca a doua oara sa-l luati cu reducere (numai daca vreti) prin inscriere in cadrul sistemului Forever Living Products.

Va stau la dispozitie cu toate detaliile despre inscriere si avantajele acesteia. Spor!

Etichete: , , , ,