Marca cea mai recomandata ...


Marca cea mai recomandata ...
Hehehe, nu prea ma uit eu la TV dar tot mi-a sarit in ochi/urechi reclama cu "marca cea mai recomandata si utilizata de medicii dentisti din Romania". Hai sa va dati cu parerea la un mic sondaj.

De ce credeti ca medicii dentisti utilizeaza termenul "marca cea mai recomandata" si nu pasta de dinti cea mai recomandata?
Nu stiu ce varianta ati ales, dar hai sa ne gandim un pic.

Cica s-au facut niste studii in 2005 si 2007, asa zice reclama. Pai si? Majoritatea medicilor utilizeaza si recomanda aceeasi pasta de dinti?  Wow! M-am prins! De-aia au zis marca, sa cuprinda toate pastele de dinti din aceeasi marca. Dar chiar si asa, cat de mare sa fie numarul medicilor care recomanda marca respectiva?

Cati medici dentisti credeti ca exista in Romania?
La ce numar v-ati oprit?

Pai tot in 2005, cand au facut statistica-cu-marca-cea ..., in Romania erau (conform Centrului de Statistica Medicala) 47 383 de medici, dintre care 10 249 erau stomatologi. Hai sa exageram si sa zicem ca dintre toti medicii dentisti 10 000 reprezinta majoritatea.

Pai bine frate, de ce nu spuneti direct asa? Pentru ca este un numar nesemnificativ fata de cei care folosesc pasta de dinti in urma reclamei?

Pai eu stiu o pasta de dinti care este recomandata numai in Romania de sute de mii de utilizatori multumiti de ea, iar aceeasi pasta de dinti este recomandata de cateva milioane de utilizatori multumiti din lume. Alt ordin de marime nu-i asa?

Cand spun aceeasi pasta de dinti vorbesc despre acelasi nume, aceasi compozitie si acelasi gramaj in toate tarile din lume, nu calitate pentru Europa de Est. Si nici nu vorbesc despre variatii de nume in cadrul marcii.

Dar de ce credeti ca milioane de oameni utilizeaza si recomanda o anumita pasta de dinti?

In primul rand pentru ca in loc de fluor, detergenti chimici si substante abrazive contine gel de Aloe Vera, propolis si clorofila.

Va rog sa va uitati pe ingredientele pastei de dinti pe care o folositi si sa vedeti ordinea ingredientelor.
Apa este in top, asa e? Ei bine, in pasta de dinti pe care o folosesc eu, in loc de apa - aqua - water ... whatever ... este Aloe Vera gel.

Adica este o pasta de dinti concentrata si n-am nevoie sa torn pe toata periuta si sa-i fac si mot, cum arata in diverse reclame:


pasta cu mot
mot mai mare
mot deosebit

Ma opresc aici sa nu dam in altele :)

Am scris mai demult despre Forever Bright Toothgel si despre studiile comparative  cu pastele de dinti din reclame.

Nu mai revin, dar pentru ca multi m-au intrebat despre pret si modalitati de cumparare, iata ca de curand este posibil sa cumperi online fara a fi neaparat inscris la Forever (daca esti inscris la Forever si comanzi produse de minim 50 Euro + TVA ai reducere intre 15 - 30 % in functie de nivel)

Totusi, pentru cei care vor sa comande doar un produs sau sub limita de 25 Euro + TVA, exista posibilitatea sa comande online si in aceste conditii.

Aici aveti link-ul pentru Forever Bright Toothgel

Urmezi link-ul, adaugi in cos, faci comanda si completezi cu datele personale pentru adresa de livrare.

Daca va uitati la link, observati numarul 400-000-388-801.
400 000 este codul Forever pentru Romania, iar 388 801 este numarul meu de inscriere in Forever (in 2008).
Acum cred ca sunt peste 500 000 de persoane inscrise in Forever. Deci atunci cand am zis ca sunt sute de mii de persoane in Romania care utilizeaza si recomanda Forever Bright Toothgel n-am exagerat. Nici la nivel mondial n-am exagerat, numarul celor care utilizeaza si recomanda produsele Forever depasind 10 milioane.

Nu exagerez nici cand zic ca dupa ce v-ati convins de calitatea produselor va recomand sa va inscrieti ca sa aveti acces la produsele Forever cu reducere.

Nici macar cand zic ca produsele Forever au garantie pe satisfactie nu exagerez, astfel incat mai zic doar atat:

Incercati si mai discutam!
Daca Forever accepta garantia pe satisfactie, atunci accept si eu eventuale critici aici :)

Etichete: , , , , , ,