Fast Break pentru marti 13

Fast Break pentru marti 13
Pentru ca asa a fost sa fie azi marti 13, eu zic sa ne pregatim bine inca de dimineata, ca sa nu ne ciocnim de ceasurile rele. 

Daca am reusit sa ne culcam la o ora rezonabila luni, oricate ceasuri rele ar fi martea, nu va fi greu sa te trezesti cand suna ceasul.

Cum incep eu o zi de marti 13, in care se anunta si canicula?

Imediat dupa trezire beau 0,5 - 0,6 litri de apa plata, care are rolul de a pune in miscare organismul si a elimina toxinele. Inclusiv pentru cei cu probleme de constipatie este o buna solutie de dimineata.

Dupa vizita la toaleta, cele 15-20 de minute de gimnastica de intretinere nu pot decat sa ne dea un tonus pozitiv si sa incepem ziua cu dreptul.

Acum incep problemele, pentru ca urmeaza micul dejun. Pentru mine nu este o problema ci chiar o obisnuinta sa mananc bine de dimineata. Sunt multi insa care nu mananca deloc dimineata, motivand ca nu au timp sau pur si simplu ca nu pot manca.

Si pentru unii si pentru altii, ca sa "spargem repede" ghinionul zilei de marti 13 recomand un baton Forever Fast Break.

Este un baton energizant de 57 de grame, are 230 de kilocalorii si un gust excelent.

Un baton asigura 50% din necesarul zilnic de vitamine si minerale calculat la un consum de 2000 kcal:
Mai contine:
Ce inseamna fosforul, de exemplu? Inseamna ca Forever Fast Break contribuie la cresterea energiei organismului prin accelerarea metabolismului lipidic si glucidic.

Nu voi detalia ce beneficii aduce fiecare dintre ingrediente, insa as vrea sa stiti ca potasiul este important pentru functionarea normala a
si contribuie la mentinerea capacitatilor fizice si intelectuale in conditii de stres.

Asa ca nu va mai stresati ca n-aveti timp/chef pentru micul dejun. Deja aveti o solutie cu care sa incepeti dimineata, chiar daca e marti si chiar daca e 13.

Si chiar daca nu sunteti inca in sistemul Forever puteti sa comandati online pentru a incerca un Forever Fast Break Energy Bar.

Aveti descrierea, ingredientele si modul de consum, nu va mai ramane decat sa va convingeti de calitatile batonului Fast Break.

Sunt convins ca daca v-a placut batonul va face si mai mare placere sa-l cumparati cu reducere (15 - 30%). Acest lucru este posibil prin inscriere in sistemul Forever Living Products.

Va doresc o zi excelenta, chiar daca este marti 13 :)

Etichete: , , , ,