Comenzi Forever Online II

Pentru a va crea cont destinat  comenzilor sub limita celor 50 de euro trebuie sa va inregistrati inca o data pe www.comenziforever.ro, insa cu o alta adresa de e-mail, diferita de cea folosita la inregistrarea ca distribuitor.
inregistrare
Se urmeaza aceiasi pasi explicati in prima parte,

date personale
pana cand veti fi intrebat daca sunteti distribuitor sau procurati produsele prin intermediul unui distribuitor. Bifati casuta "prin intermediul unui distribuitor" dar introduceti codul vostru de identificare FLP (din 12 cifre), astfel incat sa vi se aloce punctajul produselor comandate.
contul tau
Si aceasta noua inregistrare trebuie validata, astfel incat este necesar sa va cititi al doilea e-mail pe care l-ati furnizat pentru a activa si al doilea cont.

Dupa validarea celui de-al doilea cont, produsele comandate sub limita celor 50 de euro vor fi procurate la pret de catalog (fara reducere) iar plata acestora se va face doar online direct pe site-ul comenziforever.ro.

Ei bine, prin aceasta a doua inregistrare ati informat sistemul ca puteti cumpara produse si fara reducere, sub limita de 50 Euro + TVA.
Daca va autentificati cu cea de-a doua adresa de e-mail nu mai trebuie sa spuneti ca sunteti distribuitor
Autentificare
 si veti cumpara produsele la pret de catalog.

Dar nu numai voi. Puteti trimite unui eventual client un link al unui produs continand ID-ul Dvs FLP (cum am explicat in prima parte), iar daca acel client cumpara online la pret de catalog, punctele si bonusul vi se aloca, sistemul stiind ca aveti posibilitatea sa faceti cumparaturi (voi sau cei carora le recomandati produsele) si sub limita comenzii minime.

Evident, plecand de la link-ul furnizat de voi clientul se va inregistra la randul sau pe site, cu datele lui si e-mail-ul lui, sistemul tinand cont ca voi i-ati recomandat (prin link-ul de produs care contine ID-ul vostru FLP) ca cumpere online.

Mi se pare o facilitate foarte importanta, deoarece exista clienti care ar vrea sa incerce un singur produs sau mai multe produse care nu insumeaza 50 Euro + TVA si astfel isi pot cumpara online, rolul vostru fiind sa furnizati link-ul produsului/produselor corespunzator ID-ului vostru.

Clientul fiind multumit de produs/produse, puteti continua discutia si eventual la urmatoarea comanda sa se inscrie cu o comanda minima pentru a beneficia de reducere de 15% sau de ce nu chiar de 30% daca doreste un pachet de start rapid.

Spor!

Etichete: ,