Love you Base!

Love you Base!

Daca ieri vorbeam de rezolutie, azi schimb un pic spre ... revolutie. Ma tot intreb de ce-l iubeste lumea pe Basel, cel mai ... cel.

S-o luam de la stanga la dreapta, ca sa nu se supere nimeni.

Cei de stanga, mai creduli, l-au auzit spunand ca Romania nu va fi afectata de criza si nu inteleg cu niciun chip de ce s-au taiat pensii, salarii, sporuri si prime la unii, in timp ce altii prospera. In acelasi timp, in aceeasi tara si probabil din aceiasi bani (taiati).

Cei de centru, mai echilibrati, il iubesc pentru mesajul echidistant si gandirea limpede exprimata in cuvinte alese: pasarica, tiganca imputita, gaozar etc. Da' ce, n-ati auzit de mostenirea dacica: varza, barza, brazda, gaozar ... ? Se foloseste de toate, de ce-ati retinut doar "gaozar"? Varza (in loc de tara), barza (in loc de flota) ...

In sfarsit, cei de la dreapta il iubesc fara economie pentru impozitul forfetar, cresterea TVA-ului, taxa auto si alte detalii de-astea "anti-criza".

Dupa ce atatia ani un singur personaj-jucator s-a "manifestat" in atatea roluri, acum toata dragostea se revarsa intr-o singura directie.
Revolutie si evolutie
Cred ca am inteles, in sfarsit, care este treaba cu aceste manifestatii de iubire!

P.S.
Daca n-ati inteles prima imaginea (din prima), exista o explicatie logica aici.

Etichete: