Miercurea fara carne 15Feb2012

Miercurea fara carne 15Feb2012
Va invit la o noua zi de miercuri fara carne. Asa cum am mai spus, diversific mereu meniul ca sa fie cat mai sanatos.

Miercurea fara carne incepe imediat dupa trezire cu un pahar de Argi +.

Alt ingredient nou in meniul de azi este prazul. Continand vitamine (A, B1, B2, C) si minerale (calciu, potasiu, fosfor, fier), prazul este foarte bun pentru intarirea sistemului imunitar. La fix pe vremea asta, mai ales ca prazul este marca inregistrata olteneasca :)

Pentru de dimineata am pregatit zacusca, paine integrala, masline si ridiche neagra.
zacusca de casa
In intervalul 9:30-11:00 este timpul pentru dulce: o patratica de ciocolata 85% cacao, 1 portocala si/sau 1 mar.

La pranz am de gand sa savurez o omleta cu branza, ceapa si marar
omleta cu branza, ceapa si marar
alaturi de o "salata" originala olteneasca:
"salata" originala olteneasca
Seara o ciorba de praz cu cartofi si fidea, iar mai tarziu niste alune.
ciorba de praz
Pofta buna, fara carne!

Etichete: , , ,