Va invit la o noua zi de miercuri fara carne. Asa cum am mai spus, diversific mereu meniul ca sa fie cat mai sanatos.
Miercurea fara carne incepe imediat dupa trezire cu un pahar de
Argi +.
Alt ingredient nou in meniul de azi este prazul. Continand vitamine (A, B1, B2, C) si minerale (calciu, potasiu, fosfor, fier), prazul este foarte bun pentru intarirea sistemului imunitar. La fix pe vremea asta, mai ales ca prazul este marca inregistrata olteneasca :)
Pentru de dimineata am pregatit zacusca, paine integrala, masline si ridiche neagra.
In intervalul 9:30-11:00 este timpul pentru dulce: o patratica de ciocolata 85% cacao, 1 portocala si/sau 1 mar.
La pranz am de gand sa savurez o
omleta cu branza, ceapa si marar
alaturi de o "salata" originala olteneasca:
- zeama de varza
- praz
- boia dulce
Seara o ciorba de praz cu cartofi si fidea, iar mai tarziu niste alune.
Pofta buna, fara carne!Etichete: miercurea fara carne, nutritie, sanatate, stil de viata