Craiova Blog Meet 31 Martie

Craiova Blog Meet 31 Martie
Salutare tututor bloggerilor, iar celor craioveni un salut mai special :)

Asa cum am promis la Blog-Meet-ul din februarie, am ales ziua de sambata 31 Martie pentru intalnirea bloggerilor craioveni (si nu numai). Pentru ca au fost mai multe cerinte pentru weekend ma astept sa fim mai multi decat data trecuta.

Intalnirea va incepe la ora 19, la Gringo, Str. Imparatul Traian (Siloz), vis a vis de biserica din Valea Rosie, langa farmacia 3F si Policlinica Cristiana din Sarari. Este exact locatia in care era mai demult Ice Cafe Cortina (daca nu va descurcati nici cu aceste detalii, va las si un telefon pentru contact - 0745 - 832 648).
locatie

Simt eu asa ca se va infiripa o colectivitate blogosferica si in Craiova :) Simt asta pentru ca aseara am fost la o intalnire interesanta a "onlinerilor" din Craiova, in care s-au prezentat mai multe proiecte online,
intalnire "onlinerilor" din Craiova
aflate la inceput
prezentare proiecte online
sau deja pe profit.
ora de party
Am profitat si noi de ocazie, Blogatu si cu mine :), pentru a prezenta proiectul ... blog-meet-ului de sambata si pentru a invita cat mai multe persoane sa participe. Personal imi doresc sa fie mai mult decat un beer-meet, in sensul de a ne prezenta fiecare blogurile si aspiratiile blogosferice. 

Premiul nerevendicat in februarie (calendarul mai tare decat al lui Blogatu :) isi asteapta castigatorul in aceleasi conditii: sa fie o participare de 2 cifre :).

Pana atunci tineti minte 2 cifre, de 2 ori: 31 (martie) si (ora) 19.

Etichete: ,