Miercurea fara carne dar cu Aloe Vera

Miercurea fara carne dar cu Aloe Vera
Daca s-a nimerit sa incep detoxifierea cu Aloe Vera intr-o zi de Miercuri, ce sa fac? E de bine, va povestesc meniul fara carne si fara toxine :)

Pentru de dimineata, pranz si seara vedeti meniul principal scris si-n limba engleza: breakfast, lunch si dinner.

Am povestit cum e detoxifierea in 9 zile cu Clean 9 FIT dar asta numai daca vreti sa FITi supli la exterior si curati pe interior. Ca sa fie meniul complet ar trebui sa adaug si gustarea.

Miercurea fara carne si 9 zile cu Aloe Vera

gustare cu ceai de Aloe Vera si Forever Fiber
Ceea ce vedeti in shaker-ul din mijloc este ceai de Aloe Vera pus la macerat in apa plata, in care am pus Forever Fiber.

La ingredientele meniului de pana acum se mai adauga multa apa si miscare si asta e tot :)

Nu va speriati, doar in primele 2 zile mananc din pachet, ca sa fiu sigur ca nu iau toxine din alimentatie.

Din ziua a treia consum si un meniu de 600 de kilocalorii pe care mi-l alcatuiesc cum vreau, cu conditia ca mancarea sa fie cat mai sanatoasa. Poate fi chiar si ceafa de porc la gratar, desi cea mai buna dieta se tine cu ceafa de peste si de pui :)

Detoxifiere in 9 zile cu Clean 9


Daca mai pui la socoteala si apa si miscarea, cam asta este detoxifierea pe care o fac de 2 ori pe an, cate 9 zile. De-aia se si numeste Clean 9, deoarece te detoxifici timp de 9 zile si devii o persoana noua. Ceea ce va doresc si voua :)

Miercurea fara carne este doar o detoxifiere partiala si mai usoara pe care o practic de 2 ori in timpul saptamanii, pe cand Clean 9 este detoxifierea generala pe care o fac in organism de 2 ori pe an. La fel cum facem curatenie generala in casa. #casastiti

Spor detoxifiator!

Update:
Daca nu vreti sa va dedulciti la detoxifiere dar va face cu ochiul o budinca din chia si lapte de cocos, va poftesc la Raluca pe blog.

Etichete: , , , ,