Boala e mai scumpa


Boala e mai scumpa
Medicii spun ca e mai ieftin sa previi, decat sa tratezi. Daca nu credeti, e treaba voastra, dar nu va doresc sa verificati.
Sursa foto

Stilul de viata promovat de Forever implica preventia, miscarea, gandirea pozitiva si generozitatea. Totusi, nu toata lumea isi schimba stilul de viata sau pur si simplu mai si apar accidente. Si atunci produsele naturale de la Forever Living Products sunt folosite in diverse programe de sanatate, alaturi sau independent de medicamente.

Deoarece exista carti si studii de caz scrise de medici despre programele de sanatate cu Aloe Vera si alte produse naturale nu voi insista asupra acestui aspect. Totusi, produsele FLP sunt adaptate si ameliorarii diverselor afectiuni, nu numai preventiei.

Am vorbit de curand despre Forever Lite, care poate fi utilizat cu succes in programe de nutritie, dar si in convalescenta sau in situatii accidentale in care este posibila doar hrana in stare lichida.

Si alte beneficii ale produselor de la Forever sunt mai evidente cand, din pacate, nu se mai poate face preventie.

De exemplu, daca esti internat in spital, in afara faptului ca n-ai medicamente, comprese sterile, leucoplast si altele, evident ca n-ai nici frigider, ca doar nu esti in vacanta.

Si in astfel de cazuri cum sa folosesti gelul natural de Aloe Vera, care este o hrana vie? Datorita faptului ca acesta este stabilizat prin metode naturale, dupa desigilare trebuie tinut la frigider. Neavand conservanti, daca nu este tinut in frigider se oxideaza foarte repede si isi pierde beneficiile pentru sanatate. La fel se intampla si cu Pomesteen Power, o bautura antioxidanta de ultima generatie, cu valoare CARO foarte mare.

Ei bine, Forever face fata si acestor situatii, Forever Aloe2Go fiind o combinatie de Aloe Vera Gel si Pomesteen Power, ambalata in plicuri individuale de circa 90 ml. La fel, plicurile individuale de Forever Freedom2Go, sunt o combinatie de Forever Freedom si Pomesteen Power. Ce sa mai spunem despre ceaiul de la Forever, Aloe Blossom Herbal Tea, ale carui pliculete sunt ambalate individual tocmai pentru a beneficia de igiena in conditii dificile, cum sunt acum in spitale.

In acelasi spirit a fost conceput si Forever Probiotic, produs unicat in lume, avand 6 bacterii bune si neavand nevoie sa fie tinut la frigider.

Produsele fiind excelente, ar fi multe de spus, dar va spun doar atat: Sanatatea nu este ieftina, dar preventia este mai ieftina decat boala.
Mai bine descoperiti beneficiile lor fiind sanatosi, decat sa le descoperiti cand alte tratamente nu mai au efect.

Etichete: , ,