Clean 9 devine C9 FIT, tu devii suplu

Clean 9 devine C9 FIT, tu devii suplu
In 5 ani v-am povestit atatea experiente personale cu programul de detoxifiere Clean 9, incat a venit timpul pentru o schimbare.

Daca nu stiati, aflati acum, primavara si toamna fac cate o cura de detoxifiere de 9 zile cu Aloe Vera. De-acolo si denumirea de Clean 9. Daca nu credeti ca aveti nevoie de detoxifiere sau ca toxinelor le este rusine sa va invadeze, va invit sa cititi linkul de mai inainte.

Schimbarea despre care va spuneam la inceput nu se refera la obiceiurile mele de detoxifiere, ci la faptul ca s-a schimbat componenta pachetului de Clean 9.

In imaginea de inceput aveti C9 FIT Vanilie, dar eu am preferat varianta cu ciocolata, C9 FIT Ciocolata, si despre acesta voi vorbi in continuare.
C9 FIT si miscare
Asa arata acum pachetul, mai suplu, adica exact cum devin persoanele care urmeaza programul de detoxifiere in 9 zile.
Pachetul de Clean 9
C9 FIT este si pentru barbati si pentru femei, depinde de unde privesti pachetul :)
C9 FIT pentru femei
Dar sa aruncam o privire si in interior.
asa arata C9 FIT in interior
Despre Aloe Vera Gel si beneficiile gelului de Aloe Vera v-am mai spus. Am amintit si despre Forever Ultra Light sau despre Forever Garcinia Plus, acum am sa insist pe produsele noi din pachet.
ingrediente noi in Clean 9
Forever Fiber mareste aportul de fibre si ajută la mentinerea senzatiei de satietate, astfel incat sa nu mai avem probleme cu apetitul, pofta de dulce sau cu aportul caloric.
Forever Fiber
Forever Therm intensifica metabolismul si creste nivelului de energie in timpul dietei de 9 zile.
Forever Therm
Pachetul contine si brosura cu instructiunile pentru mesele din primele 2 zile (cele mai grele)
brosura C9 FIT
si din zilele 3 - 9,
zilele 3-9 Clean 9
plus diverse sfaturi si sugestii pentru meniul din timpul dietei.
sugestii pentru meniuri
Suplimentele alimentare din pachetul C9 FIT actioneaza sinergic cu gelul de Aloe Vera, iar rezultatele se vad dupa cele 9 zile de detoxifiere, atat in starea de sanatate cat si pe cantar. Pentru persoanele "cu greutate", programul de detoxifiere C9 FIT se continua cu inca 2 programe, F1 F.I.T. si F2 F.I.T.

In imagini sunt si diverse "elemente sportive", deoarece programele implica si miscare si consum suficient de apa.
C9 FIT si sport
Veti zice ca vorbesc teorie, dar revin cu noutati cand incep pachetul de C9 FIT si cura de detoxifiere in 9 zile. Pana atunci va las sa descoperiti noile pachete Forever F.I.T.:


Spor detoxifiator!

Etichete: , , , , , , , , , ,