Aloe Vera cu apa?!?

Aloe Vera cu apa?!?
Postarea de azi este inspirata de o cautare pe Google, utilizata de cineva din Curtea de Arges care cauta dupa "aloe vera cu apa".

Neinspirat - sau poate ca nu -  Google a dus persoana respectiva la pagina in care vorbeam despre restrictiile de apa. Chiar si asa, daca mai cauta prin blog, putea ajunge la postarea despre beneficiile apei pentru sanatate si la multe postari despre Aloe Vera, in niciun caz la un amestec de Aloe Vera cu apa.

Aceasta cautare mi-a adus aminte de o discutie purtata saptamana trecuta cu o prietena. Mama ei are o problema cu nodulii la plamani si alesese o solutie "naturista", de la o firma cu nume ... ca o insiruire de consoane. :) Stiindu-ma cu Aloe Vera si cu un stil sanatos de viata, am vorbit si mi-a insiruit cateva produse pe care le consuma mama ei. Nu cunosc produsele respective, dar am putut face totusi o comparatie pe un produs comun, avand in vedere ca si ei aveau in portofoliu, chiar daca nu si in stoc, Aloe Vera.

Produsul se chema Aloe Vera Plus si chiar ma gandeam ce poate sa aiba in plus fata de gelul de Aloe Vera pe care-l consum de la Forever. Dupa ce am citit ingredientele, m-am dumirit. 
Are in plus apa, chiar mai multa decat Aloe Vera.

Ingrediente "Aloe Vera Plus":
Apa, extract de aloe vera (40%), fructoza, anhidrida carbonica, aroma naturala, acidifiant: acid citric, conservant: benzoat de sodiu.

Apa fiind primul ingredient este clar ca in produs este mai mult de 40% apa. Mai corect ar fi fost sa se numeasca Apa Plus Aloe Vera, insa n-ar fi dat bine la marketing.

Acum sa comparam cu ingredientele Aloe Vera Gel de la Forever:
Gel stabilizat de Aloe Vera (96%), sorbitol, acid ascorbic, sorbat de potasiu, benzoat de sodiu, guma de xantan, tocoferol. Deci la Forever avem gel de Aloe Vera 96% plus restul de 4% care sunt protectori naturali folositi in stabilizare.

Avand in vedere ca diferenta de concentratie de la 96% la sub 40% este foarte mare, ma asteptam ca si pretul de la produsul concurent sa fie sub jumatate.

La Forever orice produs este disponibil la 3 preturi:
Revenind la estimare si luand pretul cel mai mare de la Forever, daca gelul cu concentratie de 96% costa 109,24 Ron, atunci o regula de 3x simpla :) ma ducea la un pret de maxim 45,52 Ron pentru o concentratie sub 40%.

Iar surpriza!!! Pretul pe care l-am gasit pe internet pentru "Aloe Vera Plus apa" este de 67,45 Ron/litru ... dar numai daca faci o comanda de minim 6 litri.

Mai sa fie! Si mai diluat si mai scump!!! 
Ma asteptam sa fie putin mai scump decat la Forever, deoarece datorita sistemului adoptat de Rex Maughan la Forever sunt eliminati intermediarii, insa nici chiar asa.

Pai daca tot cumperi 6 litri ar trebui sa ne incadram in nivelul 92,87 Ron/litru la Forever si, tinand cont de concentratie, in acest caz pretul asteptat pentru "Aloe Vera Plus apa" ar fi fost de maxim 38,70 Ron. Pana la 67,45 Ron e cale lunga, aproape dubla. 
Astfel incat prefer "scurtatura" Forever, care-mi ofera un pret cinstit, un produs sigur si certificat plus o experienta de 32 de ani in acest domeniu.

Nu mai comentez faptul ca produsul respectiv nu era pe stoc in luna mai, iar un comentariu din februarie ii ruga sa anunte cand vor avea pe stoc, deoarece ar vrea sa cumpere :)
Si in acest caz prefer sa iau de la liderul Forever, cu peste 90% din productia mondiala de gel de Aloe Vera si cu peste 40 milioane de plante. Nu mi s-a intamplat niciodata sa nu gasesc in depozitul Forever gel de Aloe Vera.

Revenind la titlu, daca cautati "Aloe Vera cu apa" ofertele abunda, la preturi la care aruncati banii pe ... apa sambetei. Daca insa cautati Aloe Vera, atunci Forever este raspunsul corect pentru cautarile Dvs.

Etichete: , , , , , ,