Bauturi cu Aloe Vera: P(r)ET


Bauturi cu Aloe Vera: P(r)ET
Despre Aloe Vera se spune ca este regina plantelor iar efectele benefice ale plantei pentru organismul uman sunt cunoscute de mii de ani.

In zilele noastre, se spune ca multe produse contin Aloe Vera sau cel putin asta vedem pe etichete si in reclamele TV.

Am spus mai demult despre importanta etichetei si a ingredientelor si chiar am discutat pe baza unei cautari pe Google dupa "aloe vera cu apa".

Nu mai reiau discutia pe baza raportului pret-concentratie, iar despre Aloe Vera am scris atat de multe incat am sa reamintesc doar de ce Aloe Vera de la Forever.

Cu motivul nr. 8 din link-ul de mai sus si cu imaginea de la inceput vreau sa fac legatura.

Da, exista bauturi cu Aloe Vera la PET transparent si desi denumirea este Aloe Vera King, regina plantelor isi pierde proprietatile benefice in contact cu lumina. Cei peste 200 de compusi activi sunt fotosensibili (de aceea bidonul galben de la Forever este triplustratificat).

De fapt, si pe eticheta lu' "King" scrie ca trebuie ferita de actiunea razelor solare. Mai scrie si ca primul ingredient este apa.
eticheta, ingrediente si recomandari transparente
Ei sunt transparenti (ca PET-ul), doar PRET-ul este "colorat" si doar noi trebuie sa intelegem mesajul.

Ca sa intelegem si mai bine va propun un filmulet mai vechi, de acum 13 ani, despre bauturile pe baza de Aloe Vera de la Forever:Daca ati incercat diverse bauturi cu Aloe Vera la PET transparent si P(r)ET "concentrat", v-as propune sa incercati si varianta adevarata si dupa aceea sa-mi spuneti daca ati mai baut vreodata sanatate.

De curand este posibil sa cumperi online fara a fi neaparat inscris la Forever.

Daca esti inscris la Forever si comanzi produse de minim 50 Euro + TVA ai reducere intre 15 - 30 % in functie de nivel. Totusi, pentru cei care vor sa comande doar un produs sau sub limita de 50 Euro + TVA de acum exista posibilitatea sa comande online si in aceste conditii.

Aici aveti link-ul pentru Aloe Vera Gel dar si pentru celelalte bauturi nutritive pe baza de Aloe Vera:
Aveti informatii si ingrediente despre fiecare, urmati link-ul produsului pe care vreti sa-l testati, adaugati in cos, faceti comanda si apoi completati cu datele personale pentru adresa de destinatie.

Dupa ce testati un produs si va convingeti de calitatea lui, va recomand ca a doua oara sa-l luati cu reducere (numai daca vreti) prin inscriere in cadrul sistemului Forever Living Products.

Va stau la dispozitie cu toate detaliile despre inscriere si avantajele acesteia. Spor!

Etichete: , , ,