Forever Argi + Nobel = Excelenta

Forever Argi + Nobel = Excelenta
Am mai discutat despre, beneficiile Argi+, despre recomandarile dl. prof. Mencinicopschi despre Argi plus sau despre Top 10 motive Dr Peter Atherton pentru Argi +.

Nu in ultimul rand v-am vorbit despre despre experienta mea personala cu Argi+.

Azi insa va supun atentiei parerea Dr. Ferid Murat, laureat al premiului Nobel pentru medicina in anul 1998, pentru descoperirea oxidului nitric.

Mai inainte sa clarificam ce este oxidul nitric :)

Oxidul nitric este molecula cea mai cercetata din istoria moderna a lumii stiintifice.  Este sintetizata in cea mai mare parte la nivelul endoteliului vascular de unde, eliberata in fluxul sanguin, contribuie la relaxarea musculaturii netede din peretii vasculari, imbunatatind circulatia sangelui in intregul sistem cardiovascular si sustinand buna functionare a tuturor organelor.

Care este legatura intre Argi + si oxidul nitric?

L-Arginina este un aminoacid foarte important, care este convertit in oxid nitric in interiorul organismului.

Forever Argi+ este o sursa de L-Arginina de calitate superioara, datorita amestecului unic de vitamine si antioxidanti, care potenteaza producerea si activitatea oxidului nitric.

Dupa ce a testat Argi+ de la Forever, Dr. Murad a declarat ca Argi + este cel mai bun supliment alimentar pe baza de L-arginina existent pe piata. Mai mult decat atat, laureatul premiului Nobel s-a alaturat colectivului de cercetare si dezvoltare al Forever Living Products.

Iata ce a spus laureatul premiului Nobel despre Argi + cu ocazia Super Raliului Forever de la Washington.

Etichete: , ,