Articole ... oldies but goldies ...

Articole... oldies but goldies...
Azi este zi de dezbatere pe GBdR. La propunerea lui Emil Calinescu subiectul dezbaterii este "relatia bloggerilor cu articolele lor mai vechi". Idee mi-a trezit interesul si m-am gandit s-o privesc atat prin prisma bloggerului cat si a cititorilor blogului.

Mai clar, este greu sa spun o parere despre 600 de articole din 2010 si 2011, astfel ca am selectat 5 articole mai vechi care sunt in topul accesarilor la mult timp dupa postare. Fiind scrise de mult timp, notorietatea lor se datoreaza diverselor cautari care i-au directionat pe cititori spre blogul meu.

Ca sa fac o remarca generala despre aceste articole vechi, pot spune ca toate imi sunt dragi, fiecare intr-un fel diferit. Raman uimit sa vad ca mai demult nici nu ma gandeam sa raspund la comentarii. Azi desi am comentarii mai multe, raspund la toate :). Mai remarc negativ si verdele strident pe care-l foloseam pentru link-uri si pe care l-am schimbat in urma unui review de blog care mi-a atras atentia asupra culorii nepotrivite.
Imi face placere sa vad ca unul dintre articolele scrise in prima luna de blogareala (25-01-2010) este inca actual si util. M-as bucura sa stie cat mai multi informatia si sper ca acesta fiind impartasita a fost un remediu bun impotriva ignorantei. Cred ca este o postare definitorie despre menirea blogului.

Acesta este un articol din 23-10-2010 care a generat trafic in lipsa :), la ceva timp dupa postare. Eram plecat in strainatate si cand m-am intors nu intelegeam de ce atata lume accesa un articol mai vechi. M-am lamurit cand am aflat ca se lansase si in Romania Argi + de la Forever, iar eu scrisesem despre el imediat dupa lansarea in premiera in SUA.

Ehehehei, aceasta este o foto-ghicitoare "calumea" din 25-09-2010. A strans cele mai multe comentarii: 77. Aici chiar am raspuns la comentarii, dar ma obligasem prin mecanismul concursului.
Cred ca am fost inspirat cand am facut poza, dar si cand am transformat-o in concurs. Chiar si raspunsurile la comentarii mi se par foarte inspirate :) Daca va inspira foto-ghicitoarea puteti sa va testati imaginatia si sa ghiciti inainte de a vedea raspunsul de la final.

Acesta este un articol bazat pe imagini, din 14-02-2011, dar ma bucura sa vad ca si acum cititorii blogului cauta la mine pe blog... dragostea. Imi place si faptul ca am pornit articolul printr-o leapsa.

Ehehei, acesta este un articol din 08-05-2011, foarte scurt dar probabil cu cuvinte cheie foarte tari :)
Oare cautatorii xxx sunt multumiti de rezultat? Am scris articolul din distractie, nu ma gandeam atunci ca-mi va aduce cei mai multi vizitatori pe blog :)

Concluzie:
Imi sunt dragi articolele mai vechi si de multe ori in postarile actuale includ link-uri spre ele, dovada ca le pretuiesc, nu le-am uitat si le-am scris cu multa convingere. Multumesc Emil pentru ca m-ai provocat sa-mi reamintesc aceste articole ... oldies, but goldies.

Etichete: